elismerés

2021.10.13. 07:00

Idén újra lesznek Bács-Kiskun megyei Prima díjak

Egy év kihagyás után a megye vállalkozói és cégei újra összefognak, hogy elismerjék és díjazzák a köztünk élő „hétköznapi hősöket”.

Munkatársunktól

Weninger Richárd (balról), Tolnay Tibor (jobbról) és a 2019. évi Prima-gála díjazottjai

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Bács-Kiskun Megyei Szervezete jóvoltából 2005 óta minden évben átadásra kerülnek a megyei Prima díjak a kultúra, a tudomány és a sport jeles képviselőinek, valamint díjazzák az év legsikeresebb megyei vállalkozóit, cégeit is.

2020-ban a pandémia következtében sajnos megszakadt ez a 15 éves hagyomány, amelynek újraébresztését az idén még fontosabb feladatának, mintegy szívügyének tekinti a Bács-Kiskun megyei VOSZ.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy idén szeptemberben megkezdhettük a 2021. évre tervezett megyei Prima díjak átadásának szervezési feladatait. A járványhelyzetre vonatkozóan jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében idén novemberben megtartható lesz a megyénk egyik legrangosabb kulturális eseményének számító Prima-gála, melynek 15 éves hagyományát kívánjuk az idén újra feleleveníteni és tovább folytatni – jelentette ki Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke.

A díj mögött álló vállalkozói összefogás célja, hogy minden évben elismerésben részesüljenek olyan ismert vagy kevésbé ismert Bács megyei személyek, akik saját területükön olyan példaértékűen végzik tevékenységüket, hogy azzal példaképekké válnak mindannyiunk számára.

Legyen az országos hírű zenekar vagy egy kis falusi iskolában dolgozó tanító, vagy akár egy kalocsai motívumokat továbbörökítő hímzőasszony, mi szeretnénk őket felkutatni és megmutatni az életükből mindazt az értéket, amitől ők a mi „hétköznapi hőseinkké” válnak – tette hozzá.

Az elnök úr külön hangsúlyozta, hogy a rangos gála keretein belül a 15 éves hagyományra visszatekintő Prima díjak átadása mellett elismerésben részesülnek maguk a támogatók, vagyis a vállalkozók, cégek és vállalatok is. A gála keretein belül az Év Vállalkozója díjakkal jutalmazzák majd a megye legsikeresebb és legeredményesebb vállalkozóit, illetve cégeit is, akik/amelyek tevékenységükkel 2021-ben szintén példaértékűen tudtak teljesíteni.

Weninger Richárd (balról), Tolnay Tibor (jobbról) és a 2019. évi Prima-gála díjazottjai

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!