Kecskemét

2021.09.18. 09:26

Szívátültetésre váró lánynak gyűjtenek a Mélymerülés-est szervezői

Társas-játék címmel szervez előadói estet a Mélymerülés utcalap szerkesztősége szombaton. A program bevételével egy szívátültetésre váró lányt és családját támogatják.

Bajáki Zsanett

Fotó: Bús Csaba

A Társas-játék című est Vass-Eysen Ákos és Libor Zoltán közös jótékonysági programja, amelynek során egymásra felelő és egymásból merítő zenék és szövegek találkoznak a színpadon. Izgalmas, törékeny összhang-keresés a muzsika és a szavak segítségével, avagy hogyan születik a lejátszott és kimondott hangokból közös történet.

A Mélymerülés utcalap által szervezett szombati program 17 órakor kezdődik, helyszíne a Civil Szervezetek Házában található Csiperó Gesztenyés udvar (Kecskemét, Kápolna utca 24.), eső esetén a Leskowsky Hangszergyűjtemény (Kecskemét, Rákóczi út 15.).

A részvétel egy Mélymerülés lapszám támogató megvásárlásával lehetséges. A szervezők a teljes bevételt egy szívátültetésre váró lány családjának ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!