Újra megindult a kölcsönzés a bajai könyvtárban

Újra kölcsönözhetünk könyveket és újságokat a bajai Ady Endre Városi Könyvtárból.

Márton Anna

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Megkezdték az oldalajtós kölcsönzést a bajai Ady Endre Városi Könyvtárban. Továbbra sem lehet bemenni az épületbe, de a megszokott csatornákon telefonon, e-mailben, a közösségi oldalukon üzenve már lehet kérni könyveket, újságokat. – A kolléganők megnézik, hogy mi az, ami kölcsönözhető és előkészítik egy nejlon szatyorban, egyeztetett időpontban az oldalajtón a zsinagógában, vagy a gyermekkönyvtár kapujában átadják az érdeklődőknek. Ugyanúgy a visszahozott könyveket is átveszik.

– Arra kérünk mindenkit, hogy nejlonban legyenek a könyvek, a biztonság kedvéért, de természetesen ezek még két napra karanténba kerülnek, mielőtt újra kikölcsönözhetik őket. Nagyon sokan éltek már újra ezzel az új lehetőséggel, továbbra is várjuk a kölcsönözni vágyókat – mondta el Zalavári László igazgató. A költészet napja alkalmából, melyet minden évben április 11-én, József Attila születésnapján ünnepelünk, online műsorral készülnek az Ady Endre Könyvtár munkatársai. Egy kisebb rendezvénnyel szeretnék meglepni a költészetet, verset kedvelőket. A könyvtár közösségi oldalán és YouTube-csatornáján lesz látható a megzenésített verses műsor.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!