bács-kiskun

2020.12.09. 20:15

Színjátszósok találkoztak online

A járvány a színjátszásnak sem kedvezett idén. Tavasszal elmaradt a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó, melyet most ősszel online valósítottak meg.

Sebestyén Hajnalka

Pöttyös labda elkapásával indult a játék a fiatal színjátszóknak

Forrás: Petőfi Népe

A kecskeméti Hírös Agóra szakemberei jelképesen egy pöttyös labdával indították el a játékot, arra kérve a Bács-Kiskun megyében működő csoportokat, hogy kamerával vagy mobiltelefonnal vegyenek fel bemutatkozót iskolájukról, színpadjaikról, próbáikról, gyakorlataikról, leg­főképp magukról.

Az a színjátszó csapat, amelyik megkapta a labdát, bemutatkozott. A következő csoportok küldtek videót: Kecskemétről a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskolából a Drámanuszok, a Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Galagonya csoportja, Tücsök csoportja, Csiribiri csoportja, Diridongó csoportja, Kalamajka csoportja, a Vándorkomédiások, valamint a Jövőnkért Művészeti Iskola „Lánchidas” és „Aranyos” drámásai Kecskeméten, a Jövőnkért Művészeti Iskola „Lánchidas” drámásai – A/2 – utánpótláscsapata. Pálmonostoráról a Gárdonyi Géza Általános Iskola, illetve Jászfényszaruról a Napsugár Gyermekszínpad.

Pöttyös labda elkapásával indult a játék a fiatal színjátszóknak
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!