Nemzeti Kulturális Alap

2020.10.02. 14:26

A kecskeméti LivingRoom online koncertet adott

Az élőzenei koncertezés kötelező tavaszi és nyári szünetét a kecskeméti LivingRoom együttes nem töltötte tétlenül! A zenekar online koncerttel debütált a napokban.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: LivingRoom

A Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Programjának köszönhetően közönség nélküli koncertfelvétel készítésére nyílt lehetőség, amelynek keretében a két tehetséges kecskeméti fiatal művész, Pál Benjamin és Friderikusz Péter exkluzív koncertet rögzített.

A srácok már nem élnek Kecskeméten, de szülővárosukat választották helyszínül, és a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ színháztermének színpadára álltak.

A LivingRoom együttesként alkotó és zenélő duó egy olyan produkciót állított össze erre az alkalomra, amelyben több dalukat még sosem hallott formában adták elő. A zenekar egyedi hangszerelésű, szép, harmonikus, finom zenéjéről ismerhető fel, amely e koncert során is elvarázsolja hallgatóját. A felvétel a Hírös Agóra facebook oldalán debütált és ott látható és hallható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!