10. alkalommal

2020.07.03. 12:46

Idén is megnyitja kapuit a Meseudvar Kecskeméten

A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon mediterrán hangulatú udvarán július közepén 10. alkalommal nyitja meg kapuit a nyári Meseudvar.

Sebestyén Hajnalka

Visszatérő fellépők, mint a Csörömpölők együttes évről-évre új műsorral lepik meg a közönséget

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Csizmadia Ilona főszervező, az ifjúsági otthon munkatársa elmondta: a vírushelyzet miatt intenzív újratervezést követően valósulhat meg mégis a Meseudvar. A jubileumi programsorozat a járványhelyzet miatt változott, és az eredeti öt alkalomból négyet tudnak megtartani. Így július 15-től augusztus 5-ig szerda délutánonként várják a családokat, hogy „csobbanjanak” velük a nyári élményekbe.

A program minden alkalommal 17.30-tól mesekoncerttel, mesehangversennyel kezdődik, majd kézműves-foglalkozás, a Szivárvány játéktár játékai várják a résztvevőket. Elmaradhatatlan a mesebeli uzsonna, és a támogatók jóvoltából – a tombolaajándékok között – mesekönyvek is gazdára találnak.

Kikkel találkozhatnak idén nyáron a gyerekek?

A visszatérő fellépő vendégek évről évre új műsorral lepik meg kis közönségüket, ezúttal a Csörömpölők együttes, a Lóca Együttes, a Bahorka Társulat, valamint a Chorhidea Kamarazenekar és a Kecskemét Táncegyüttes közös műsora szórakoztatja a kicsiket és szüleiket, nagyszüleiket.

Az intézmény kiemelt hangsúlyt fektet az egészségügyi előírások fokozott betartására, így a családok bizalommal léphetnek be idén is a várva várt Meseudvar ajtaján, mely jó időben az ifjúsági otthon mediterrán hangulatú udvarán, rossz idő esetén az épületben lesz.

Mesék négy héten át

Július 15., szerda, 17.30 óra, Csörömpölők Együttes – Vigyázz, mert füllentünk!

Július 22., szerda, 17.30 óra, Lóca együttes – Úgy tetszik, hogy jó helyen vagyunk itt!

Július 29., szerda, 17.30 óra, BaHorKa Társulat – Pletykázó asszonyok

Augusztus 5., szerda, 17.30 óra, Chorhidea Kamarazenekar és a Kecskemét Táncegyüttes – Az égig érő paszuly

Visszatérő fellépők, mint a Csörömpölők együttes évről-évre új műsorral lepik meg a közönséget
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!