KECSKEMÉT

2020.05.29. 11:38

Még két napig várják a verseket a KIO-ban

A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, a Montázsmagazin és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely által hirdetett amatőr versíró pályázatra Kecskeméten és környékén élők jelentkezhetnek saját verseikkel.

Sebestyén Hajnalka

Május 31-éig lehet jelentkezni a 6 szó című versíró pályázatra. Az egyetlen kitétel, hogy a versben a következő 6 szónak kell szerepelnie: csend, elültetem, illat, muzsikálnak, remény, szeretnék.

Három kategóriából lehet választani: egyéniben 10-16 éves korig, 17 éves kor felett, valamint csoportosan családilag. A beküldési határidő: 2020. május 31. A műveket az alábbi e-mail-címre várják: [email protected]. A tárgyban jelezni kell, hogy versíró pályázat.

Egy pályázó maximum öt verset küldhet be. A zsűri szerepét a Montázsmagazin és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely szakmai stábja tölti be. Az értékelést követően az interneten a Montázsmagazin megjelenteti a három kategória öt-öt legjobb versét, és röviden bemutatja annak íróját. A legjobb versírók könyvjutalmat kapnak. Az eredményeket június 16-án teszik közzé a szervezők honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!