Baja

2019.11.06. 07:00

Szépségeket mutatnak be a fotóklub tárlatán

Tizenharmadik alkalommal nyílt meg a Duna Fotóklub Egyesület éves kiállítása, jelentős érdeklődés mellett. A Bácskai Kultúrpalota földszintjén 23 fotós munkái láthatók november 18-ig. Tájképek, absztrakt, szokatlan nézőpontból láttató felvételek, beszédes portrék sorakoznak a falakon.

Kubatovics Tamás

Horosnyi Sándor, az egyesület elnöke a vendégeket köszöntve hangsúlyozta: egyesületük 12 éve van jelen a város kulturális és művészeti életében, sok országos, valamint nemzetközi sikert mondhatnak magukénak, idén újra elnyerték a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége átlal adományozott Az év alkotócsoportja országos cím második helyezését. Ennek tudatában még nagyobb kihívás volt a kiállítási anyag válogatása, reményei szerint különleges hangulatú, érzelmekre pozitívan ható tárlatot állítottak össze.

– Az elnyert cím önmagában azt jelenti, hogy a klub komoly tevékenységet folytat, az alkotó emberek mindig létrehoznak valami újat, szépet, amit át akarnak adni, meg akarnak mutatni nekünk. Ez a kiállítás is azt a cél szolgálja, hogy akik megnézik ezeket a fotókat, vigyenek ebből valamit haza – fogalmazott megnyitójában Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!