Kiskunhalas / galériával

2019.11.09. 17:20

A Kiskunság és a Homokhátság kincseit mutatják meg a fotók

A Kiskunszt Fotóklub alkotóinak képeiből nyílt kiállítás Kiskunhalason a Közösségek Házában. A kiállított képek között láthatók a 2019-es esztendő Év természetfotósa, Daróczi Csaba felvételei is.

Pozsgai Ákos

Az elmúlt évi terméseit bemutató őszi fotótárlat tizenhárom alkotó számtalan érdekes és rendkívül szép képét mutatja be. A fotográfiák a témájukat tekintve eltérő, mégis közös bennünk az az egyedi látásmód, amely saját védjegyként határozza meg a képek készítőit, akik a Dél-Alföld, a Kiskunság vagy éppen az ország más helyein készült felvételeiken keresztül tárják a kiállítás látogatói elé a természeti és épített értékeket, a hétköznapi történéseket a természet-, a szoció-, a portré-, a zsáner és a sportfotózás művészetét bemutatva.

Az alkotók – Anda Péter, Beischlag Szilvia, Bíró Róbert, Békesi Imre, Daróczi Csaba, Ferincz János, Kis Csaba, Márki Levente, Dr. Nagy Edit, Rékasi Ramóna, Rózsa Tibor, Sasvári Ágota és Schnüzlein Zsuzsanna – valamennyien a Kiskunszt Fotóklub tagjai, akik Bács- és Csongrád megyében élnek.

A 2019-ben az Év természetfotósa díjat elnyert soltvadkerti Daróczi Csaba egyedi technikával készült szenzációs természetfotóit is láthatja a közönség. A tárlat alkotásait Kovács Iván, a Halasmédia főszerkesztője ajánlotta a látogatók figyelmébe és nyitotta meg a kiállítást, amely nyitva tartási idő alatt tekinthető meg. A megnyitón közreműködött Kis Dávid gitártanár és tanítványai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!