jelmezbe is bújhattak

2019.09.22. 11:24

Nyílt napot rendezett a kecskeméti színház

Első alkalommal csatlakozott a kecskeméti Katona József Színház a Színházak Éjszakája országos programsorozathoz, melynek keretében családi nyílt napot szervezett a teátrum társulata a Kelemen László Kamaraszínházban szombat este.

Koós Kata

Az est folyamán színes programkavalkáddal várták a színészek és színésznők a színházkedvelő kicsiket és nagyokat. A résztvevők a kamaraszínház épülete előtt jelmezbe bújhattak, a legkisebbeket pedig a teátrum évadnyitó gyermekelőadása alkalmából Aladdinos kifestők várták.

Az előcsarnokban a rendezvény házigazdái, Hegedűs Zoltán és Aradi Imre színművészek köszöntötték a megjelenteket, akiket Urbán Richárd, egyetemi hallgató közös társasjátékozásra, Märcz Fruzsina, színésznő pedig arcfestésre invitált. A színházteremben a látogatók A pillangók szabadok és a Liliomfi előadásokból kaptak ízelítőt, majd Danyi Judit és Aradi Imre az Állami áruház című, nagy sikerű produkció egy dalával szórakoztatta a közönséget. A gyerekeket és felnőtteket is játékkal várták a szervezők: az ifjak improvizációs képességeiket, a nagyobbak pedig a kecskeméti teátrumra vonatkozó tudásukat tesztelhették. Utolsó programpontként pedig a Leskowsky Hangszergyűjtemény interaktív hangszerbemutatója várta a résztvevőket.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!