Kalocsa

2019.02.21. 13:11

Bródy János 15 év után újra Kalocsán lép fel

A napokban hozta nyilvánosságra az érsekkerti szabadtéri színpad első, idei évre lekötött programjait a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár. Bródy János másfél évtized után tér vissza a városba, a Lovasszínház Kalocsán még nem látott darabbal érkezik, a Paprikafesztivál pedig főleg a magyar alternatív zene rajongóinak kedvez.

Gábor János

– Az év első nagyobb érsekkerti programja idén is május 1-je: Retromajális és Egészségnap címmel szervezik a népünnepélyt – jelentette be dr. Magóné Tóth Gyöngyi. A kulturális központ igazgatója megjegyezte: bár hagyományosan a majális szokta nyitni a Kalocsai Nyár programsorát, ezúttal lesz rendezvényük húsvétvasárnap, a Platánban.

– A szabadtéri színpad két nagyobb programjáról már szintén be tudok számolni.

Július 13-án Bródy János-koncert lesz, ő legutóbb a kétezres évek elején járt itt, a Kék Madár Fesztiválon. Augusztus 19-én, a Szent István Napok keretében jön a Nemzeti Lovasszínház a János vitéz című daljátékkal. Ekkor szintén készülünk gyermekkoncerttel, a Bóbita együttest hívtuk meg – mondta dr. Magóné.

A Kalocsai Paprikafesztivált háromnaposra szeretnék bővíteni. A rendezvény pénteki gyermekkoncertjét a 100 Folk Celsius adja, míg az aznap esti nagykoncertet az Anna and the Barbies. Szombaton a városban először vendégeskedő Budapest Bár fog színpadra lépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!