Összefoglaló

2024.05.20. 17:00

A CityRocks flashmobja és a mélykúti központ avatója sok olvasónkat érdekelte

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 20. héten.

Baon.hu

Kecskemétre látogatott Magyarország miniszterelnöke május 16-án, csütörtökön. Orbán Viktor a Hunyadivárosi Közösségi Házban tartott zártkörű rendezvényen találkozott a választókkal, és az önkormányzati, illetve az európai uniós választások tétjéről beszélt. A miniszterelnök lelkesítő beszédében a mobilizálás fontosságát hangsúlyozta, kiemelve, hogy a győzelemhez minden szavazójukra szükség van, és a választás eredménye: háború vagy béke, élet vagy halál kérdése, de beszélt a migráció és a genderpropaganda megakadályozásáról is.

Orbán Viktor, Kecskemét
Kecskemétre látogatott Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: Bús Csaba

Szombaton rendezték meg a XIII. Szamócás Vásári Forgatagot a szamóca fővárosában, Lajosmizsén, az Iskola-tó partján. A színes programok mellett magyar rekordnak számító hamburger készült, a hiteles adatok szerint 207,5 kiló lett a bajnok étel.

Az év egyik legnagyobb buliját tartották Kecskeméten, a CityRocks – KecskemétRocks Fesztivál szombati napján a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban: az esti flashmobra mintegy 440 énekes, gitáros, dobos és billentyűs regisztrált, és még megannyian csatlakoztak a felejthetetlen rock-népünnepélyhez.

A sport és a kultúra összetartozását fejezi ki a Mélykúton átadott új művelődési-, sport- és szabadidőközpont. Erről május 14-án délelőtt beszélt Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár, aki Bányai Gábor kormánybiztossal, a térség egyéni országgyűlési képviselőjével és Kovács Tamással, a település polgármesterével közösen avatta fel a több mint ötmilliárd forint állami támogatásból épült új létesítményt.

Kiskőrösön rendeztél me május 12-én az Országos Rétesfesztivált. A város központjában a nagy színpad előtt csaknem húsz csapat gyúrta, töltötte a süteményt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában