Kecskemét

2024.05.24. 17:40

Június elejétől várja a strandolókat a Domb Beach új üzemeltetője

A Hírös Sport Nonprofit Kft. közleményt adott ki arról, hogy mikortól fogadja strandolni vágyó vendégeit a Domb Beach új bérlője, és a jövő évi megújulásról is szót ejtettek.

Horváth Péter

Mint írják, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban található Domb Beach június 7-én nyitja meg kapuit. Az idei szezonban még régi formájában, 2025. május elsejétől már megújulva, nagyobb területen és szélesebb szolgáltatási palettával várja vendégeit a strand.

Domb Beach, strand
A Domb Beach június 7-én nyitja meg kapuit
Fotó: Hírös Sport Nonprofit Kft.

„Tájékoztatásul közöljük, hogy a korábbi bérlő szerződése tavaly ősszel lejárt, új pályázatot írtunk ki a terület hosszútávú hasznosítására, fejlesztésére, amire a korábbi bérlőnek is lehetősége lett volna pályázatot beadni, de nem élt ezzel a lehetőséggel. Az új bérlő és a Hírös Sport Nonprofit Kft. is elkötelezett a terület folyamatos fejlesztésében, új szolgáltatások, sport- és szórakozási lehetőségek megvalósításában” – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában