Közösségépítés

2024.04.09. 16:26

Civilek segítségével virágosították Szabadszállást – galériával

Közösségi virágültetést szervezett a hétvégére a szabadszállási önkormányzat. Az akcióban közel száz önkéntes vett részt.

Gulyás Sándor

– A fásítás és a virágosítás a település különböző részeit érintette. A legnagyobb léptékű a Kálvin tér zöldítése volt. A főtér parkjába közel húsz facsemete és ötszáz rózsatő került. A vársártér, a sporttelep, a játszótér, a temető környékére száznál több fácskát ültettünk el. A virágosítási akció, amellett, hogy hasznosan telt el a nap, nagyon jó közösségépítő programnak bizonyult. Ismét bebizonyosodott az, hogy az összefogásnak mekkora ereje és eredménye van. Köszönettel tartozom mindazoknak, akik részt vettek a városunk szépítésben – mondta el hírportálunk érdeklődésére Darabos József polgármester.

virágültetés, közösségépítés, virágosítás
Virágokat ültettek Szabadszálláson
Fotó: Szabadszállási Önkormányzat

A város zöldítése a következő hetekben is tovább folytatódik. A közmunka program keretében konténeres facsemeték kerülnek elültetésre, a rózsatövekből jut a Mátyás Király téri lakótelepre és Balázspusztára is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában