Bács-Kiskun

2024.03.19. 07:27

Mutatjuk a a legfontosabb közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

útjavítás, közúti munkálatok, útinform
Több helyen is dolgoznak az utakon
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az örkényi szakaszon az 50-es és az 54-es kilométer között burkolatfelújítás miatt a külső és a leálló sávot várhatóan napközben lezárják. A forgalmat a belső sávra illetve az ellenkező, főváros felé vezető oldal belső sávjára terelik majd.
(Március 20-tól, az 53-as kilométernél lévő Örkény csomópont lehajtó ágát is lezárják. Kerülni a 44-es kilométernél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet)
Budapest irányába, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 89-es és a 88-as kilométer között a burkolatot javítják. Reggel fél 9-től délután 5-ig a külső sávot lezárják.
Szintén a főváros felé vezető oldalon, Kecskemét és Lajosmizse között, az elválasztó sávban dolgoznak. 10.00 órától délután fél 3-ig mozgó tereléssel a belső sávot lezárják. 
Örkény térségében, az 54-es és a 47-es kilométer között, tereléskiépítést végeznek. 9.00 órától 16.00 óráig Budapest felé csak a leálló sáv lesz járható!

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárták. 

Az 52-es főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, Alsócsalános irányába az 1-es kilométernél lévő körforgalomban aszfaltoznak. 6.00 órától 19.00 óráig a belső sávot lezárják. 
– Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 73-as kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

– Érsekhalma térségében, a 81-es és a 82-es kilométer között a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. Reggel fél 8-tól délután 3-ig a félpályás lezárás mellett alkalmanként 5-10 percre a forgalmat is megállítják. 

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek, félpályás lezárás van érvényben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában