Kecskeméti Piac

2024.03.22. 07:00

Szombaton Kisállatvásárt és veteránautó börzét is tartanak a zsibpiac mellett

Március 23-án, szombaton, Kecskeméten, a Szent László körúti vásártér megnyitja kapuit az év első Kisállatvásárnak. Nemcsak az állatbarátokat várják a helyszínre, hiszen lesz veteránautó-és motoralkatrész börze is.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Piac rendezvénye a Kisállatvásár, felnőttek és gyermekek körében is nagy népszerűségnek örvend. A részletekről Puskás Tünde adott tájékoztatást. Az eseményen a galambok és szárnyas haszonállatok mellett papagájok, díszmadarak, díszhalak is megtekinthetők és megvásárolhatók. Valamint a gazdit kereső, ellenállhatatlan kis házi kedvencek, mint nyuszik, cicák, kutyusok, akár meg is simogathatók, dédelgethetők a vásár területén. 

kisállat, vásár, Kecskemét,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A rendezvényen a kezdő állattartók hasznos tanácsokat kaphatnak a tenyésztőktől a leendő „családtag” gondozásával kapcsolatosan és számtalan minőségi állateledel, kényelmes állatfekhely, mókás játék és egyéb kiegészítők közül válogathatnak. 

A Kisállatvásárra csak érvényes orvosi igazolással ellátott állatokat hoznak ki a tenyésztők.

Minden esetben kellemes és hasznos kikapcsolódást jelent a családok számára egy ilyen kisállatok között, szabad levegőn eltöltött szombat délelőtt. 

A vásárral egy időben rendezik meg a veteránautó-és motoralkatrész börzét is. A látványosságnak sem utolsó programra nem csak a ritka bontott alkatrészeket kereső autósok és motorosok járnak ki rendszeresen, de a régi motorok és autók szerelmesei is kedvükre gyönyörködhetnek a ritkaságokban. 

A rendezvényekkel párhuzamosan szombaton, a zsibpiac is várja a kincsvadászokat!

A belépés a vásárlóknak gyalogosan ingyenes!



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában