54-es főút

2024.05.27. 06:53

Halálos baleset: busz és autó karambolozott Jakabszállás és Bócsa között – galériával, frissítve

Egy busz és egy személykocsi ütközött össze az 54-es főúton. A balesetben két ember meghalt.

Baon.hu

Frissítve (12.10):

A rendőrök a helyszíni szemlét befejezték és az útlezárást feloldották, így a forgalom a főúton ismét zavartalan – írja a police.hu.

halálos baleset, katasztrófavédelem, 54-es főút
Busz és autó karambolozott Jakabszállás és Bócsa között 
Fotó: Pozsgai Ákos

(7:30):

Helyszíni információink szerint Bócsa felől haladt egy lengyel rendszámú személyautó, amikor előzésbe kezdett, és a Jakabszállás felől érkező Volán busszal félfrontálisan ütközött. A karamboltól az autó berepült az árokba, és a két román utasa meghalt a helyszínen. 

Korábban írtuk:

Egymásba rohant egy autóbusz és egy személykocsi Bács-Kiskun vármegyében, az 54-es főúton. Az esethez kiskunfélegyházi és kecskeméti hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult. A rajok a tizenkét utast szállító autóbuszt áramtalanították, az árokba csapódott személykocsi akkumulátora kiszakadt az ütközés erejétől. Az esethez mentő is érkezett. A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!