Hangya Közösség

2024.02.20. 13:00

Közel egy tonna adományt kaptak a kelebiai állatvédők

Állateledel adománygyűjtést szervezett a Hangya Közösség az egyik vidéki nagyáruházban. Az akció keretében jelentős adomány gyűlt össze, amelyből közel egy tonna kutyatáp, kutyakonzerv, jutalomfalatok, nyakörv, textíliák, tisztító és fertőtlenítőszer, gumikesztyű és kutyaház is jutott a Kelebiai Kutyamentő Alapítványnak.

Pozsgai Ákos

A képen: A Kelebiai Kutyamentő Alapítvány aktivistái

Forrás: Beküldött kép

A Hangya Közösség 2010-ben jött létre a vidéki állatmenhelyek megsegítésére. Azóta bővítették támogatóik körét, jelenleg 250 állatvédő egyesületnek, alapítványnak segítenek évente. Tárgyi adományok mellett szakmai és jogi ügyekben is segítik az állatvédő szervezeteket. – Szeretnénk megköszönni azoknak az embereknek is, akik hozzájárultak bármivel is, hogy ez az adomány összegyűljön – írta közösségi oldalán a Kelebiai Kutyamentő Alapítvány. Az adományba kapott kutyaházakat egy felajánló szállította el Kelebiára, rengeteg állateledel és felszerelés sok segítséget jelent egy időre az állatotthonban élő segítségre szoruló kutyák számára. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában