Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft.

2024.01.28. 18:11

Újra meg kell váltani a lejárt sírhelyeket Félegyházán

Több helyszínen is kifüggesztették a lejárt sírhelyek listáját Kiskunfélegyházán. A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Temetkezési részlegének tájékoztatása szerint a Felsőtemető ügyfélszolgálati irodájában, az Alsótemető portaépületében, a polgármesteri hivatalban, a Szent István-plébánián és a Sarlós Boldogasszony Templomban is olvasható az a január 15-i kimutatás, mely a lejárt sírhelyeket összegzi.

Vajda Piroska

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A lejárt sírokra levehető, síremlékeket nem rongáló, felhívó matricákat helyeztek ki. Kérik az érintetteket, hogy a lejárt sírhelyek újraváltásáról legkésőbb június 30-áig gondoskodjanak. Amennyiben a lejárt sírhelyek újraváltása nem történik meg, úgy a temetési hely feletti rendelkezési jog megszűnik, és a sírhelyeket felszámolják, értékesítik. További információ kérhető a Felsőtemető ügyfélszolgálati irodájában Kiskunfélegyházán, a Nádasdy u. 16. szám alatt, illetve telefonon, a +36 76 462-653-as számon.


            

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában