Választás

2024.01.20. 20:35

Ovi-suli börzét tartanak a Mátyás Iskolában Kecskeméten

Ovi-suli börzét tartanak a Mátyás Iskolában, hogy segítsenek a választásban azoknak a szülőknek, akik óvodát, vagy iskolát keresnek a gyermekük számára.

Lizik-Varga Katalin

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Január 27-én, szombaton a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola aulájában bemutatkoznak a Corvin Iskolák és a Corvina Óvodák. Az ovi-suli börzén a Corvina Intézmény alábbi egységei mutatkoznak be: Ceglédi Úti Óvoda, Ifjúság Úti Óvoda, Nyitra Utcai Óvoda, Mikszáth Körúti Óvoda, Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, a Hunyadi János Általános Iskola, a Kertvárosi Általános Iskola, Mathiász János Általános Iskola. 

A börzén a szülők pontos tájékoztatást kapnak a fent felsorolt oktatási intézményekről. 10 órától pedig kis műsorral is kedveskednek az iskolák a látogatóknak, valamint folyamatosan elérhető lesz egy játszóház is a rendezvényt látogató gyermekek számára. 

Az alkalmon mindenkit szívesen látnak, nemcsak azokat, akik a felsorolt intézményekben akarják a gyermekeiket taníttatni. 

Helyszín: Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, Kecskemét, Mátyás Király körút 46. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában