Eredményhirdetés

2024.01.23. 11:49

A FLORA Virágkiállítás legszebb képeit díjazták Kecelen

Kecel város önkormányzata tavaly ősszel hirdette meg 10. alkalommal a FLORA fotópályázatot, melyre a virágfesztivál fő témáihoz – Nemzetek virágai és Petőfi virágok között – kapcsolódva december közepéig várták a képeket. A zsűri tagjai – Benedek Imre, Kecskeméti Károly és Varga Eszter – január elején döntöttek az eredményekről, így január 22-én, a magyar kultúra napján ki is hirdethették azokat.

Barta Zsolt

A felvételen a díjazottak csoportja látható

Fotó: Ferró Zsófi

Hétfőn 17 órakor a művelődési házban Haszilló Ferenc polgármester mondott ünnepi köszöntőt, majd Gerner Csaba színész előadásában a Csak tenyérnyi vér című monodrámát tekinthették meg a jelenlévők. Gyalogné Klajkó Eszter rendezvényszervező a pályázat történetének főbb lépéseiről beszélt, majd a Bajáról, Jakabszállásról, Kalocsáról, Kecelről, Soltvadkertről és Érsekcsanádról érkezett pályázók között eredményt hirdetett. A díjakat – melyeket a keceli Műszaki és a Spar áruház, a Fürtös Vendéglő, a Compana Kft. és az önkormányzat ajánlott fel – a polgármester és a zsűri elnöke, Varga Eszter keceli alkalmazott fotográfus adta át.

1. helyezett: Kellnerné Felső Sára Érsekcsanádról

2. helyezett: Flaisz Iringó Kecelről

3. helyezést ért el Lehoczkiné Berta Matild Soltvadkertről

Különdíjat kapott Göldner Tiborné, Orsós Ivett és Ternay Gabriella Bajáról. Polgármesteri különdíjat vehetett át Gombaszögi Róbert Kalocsáról.

A rendezvény a képek kivetítésével, fényképezkedéssel, baráti beszélgetéssel zárult. A fotók hamarosan a FLORA Virágfesztivál és a város Facebook-oldalán, valamint a Kecel Tv műsorában lesznek láthatók.


 


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában