Wéber Ede Általános Iskola

2023.12.27. 17:09

Meghitt karácsonyi műsort adtak a helvéciai diákok

A Wéber Ede Általános Iskola diákjai nagyon szép karácsonyi műsorral készültek az ünnepek előtt. A helvéciai Nagyboldogasszony-templomban a gyerekek kétszer adták elő a műsort, először saját iskolatársaiknak, majd a falukarácsonyon a helvéciaiaknak.

Sebestyén Hajnalka

Nagy elismerés fogadta a diákok ünnepi műsorát

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A meghitt előadást a 3. és a 7. osztályos diákok, az énekkarosok vitték színre. Felkészítették a tanulókat tanítóik, Kiss Eleonóra és Vezsenyi Klaudia, míg az éneket Gedai Anett és Béres László tanította be. Zsomolya Szabolcs keze alól kerültek ki a díszletek. A műsor végén a tanári kar közösen énekelt a gyerekekkel. A Líra Zeneiskola sem maradhatott ki, hiszen Kállai Mihály és Béres László tanárok, valamint Kiss Eleonóra és Gedai Anett tanárnők is megszólaltatták hangszerüket, melegséggel töltve meg a közönség szívét. 

A téli szünet előtt a Wéber Edés alsós diákok a református gyülekezet Halacska bábcsoportjának láthatták a meghitt, mesés bábelőadását. A másodikos gyerekek ebben az évben a karácsonyi teadélutánt nem a megszokott formában ünnepelték. A Vadasparkba látogattak Oláh Enikő tanítónővel, ahol állatokat etettek, mézeskalácsot sütöttek és ettek, és közben sokat tanultak az állatok téli szokásairól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában