Baon podcast

2023.12.11. 06:50

A nagycsaládos tagtársaiknak gyűjtenek Kecskeméten – podcast

Még zajlik a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének hagyományos karácsonyi adománygyűjtése, immár 10. éve a Malom Központban található a gyűjtőpontja. Fehérné Nagy Emese, a KINCS elnöke többek között erről is szólt a Hír FM kecskeméti adásában Vízi Zalán szerkesztő-riporter beszélgetve.

Sebestyén Hajnalka

A képen balról: Pászti András, Fehérné Nagy Emese és Rácz József

Fotó: Horváth Péter

Felelevenítette még az egyesület létrejöttét, céljait, küldetését, és több érdekességet megosztott a mindennapjaikról, és az adománygyűjtésekről. 1988-ban alakult az egyesület, azzal a céllal, hogy védje a nagycsaládosok érdekeit, segítse a gyerekek továbbtanulását, a boldog gyermekkor biztosítását. Keresik a különböző lehetőségeket, hogy segítséget adjanak azon nagycsaládosoknak, akik nehéz körülmények között élnek. 

Kecskeméten, a Malom Központ 2. emeletén december 17-éig működik az adománygyűjtőpont, ahová vinni lehet tartós élelmiszereket, játékokat, könyveket, tisztálkodási és tisztítószereket, illetve jó minőségű ruhákat. 

Ha kíváncsi a részletekre, tapasztalatokra, hallgassa meg a beszélgetést!

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában