Programajánló

2023.11.25. 16:43

Találkozhatunk a Mikulással a Gemencben

Zenés gyermekműsorral, játékkal várják december 3-án, 14 órától a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjában a Mikulást, aki a gyermekekkel közösen eteti meg az állatokat a Vadmegfigyelőnél. A Gemenci Állami Erdei Vasút ezen a napon alkalmi menetrend szerint közlekedik, csak a rendezvény résztvevői utazhatnak a vonatokon.

Rab Rita

A Mikulás a gyermekekkel közösen eteti meg az állatokat a Vadmegfigyelőnél

Forrás: Beküldött fotó

A résztvevők három csoportban, csoportonként különböző sorrendben látogatják meg a három helyszínt. A Mikulás hol itt, hol ott jelenik meg a gyerekek között.

Az első helyszín a Kisvasút lesz. Erdei vasutas kirándulás indul a Vadmegfigyelőhöz: meglepetés csemegéket visznek a vaddisznóknak és a  szarvasoknak. A második helyszín a konferenciateremben lesz, ahol zenés műsorra várják a gyermekeket és kísérőiket. Az interaktív Mikulásváró zenés műsort Tengeri Attilával élvezhetik a gyermekek. A harmadik helyszínen kézműves foglalkozás zajlik majd az erdei iskola éttermében. A foglalkozás közben meleg tea és mézeskalács fogadja a résztvevőket. 

A férőhelyek korlátozott száma miatt javasolják a szervezők a jegyek előzetes megrendelését december 1-jén délig, telefonon, e-mailben vagy személyesen, az Ökoturisztikai Központban, Pörbölyön. A program változhat az időjárási körülmények, útviszonyok, és egyéb előre nem tervezhető események miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában