Rendezvény

2023.11.05. 13:51

Szépkorúak napját ünnepelték Hercegszántón – galériával

A község önkormányzata az idén is a művelődési házban rendezte meg az idősek napját.

Tölgyesi Gábor

Szép számmal gyülekeztek a szépkorúak az ünnepség kezdetére

Fotó: Tölgyesi Gábor

A meghívott 65 év felettiek szép számmal gyülekeztek az ünnepség kezdetére. Varga Gábor polgármester köszöntőjében méltatta a hercegszántói idős emberek munkásságát, az elmúlt évtizedek községet építő, szépítő tevékenységét. 

– Önök azok, akik átadják azokat a hagyományokat, értékeket, tudást és bölcsességet, amit mi fiatalabbak megőrzünk gyermekeinknek, unokáinknak. Jó egészséget és örömteli időskort kívánok – fejezte be gondolatait a polgármester úr.

Ezt követően a szórakozásé volt a főszerep. Hol van az a nyár? címmel Leblanc Győző operaénekes kiváló hangulatú nosztalgia műsorát hallhatták a szántóiak. Majd a művész kazettáit, cd-it dedikálta.

A déli órában ebédként szarvastokánnyal lepte meg az önkormányzat az ünnepelteket. Nem maradhatott el a táncikálás sem, amihez Kiss István biztosította a talpalávalót. A jó hangulatú összejövetel után örömmel, megelégedve tértek otthonukba a szépkorúak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában