Kecskemét

2024.05.25. 06:50

Mesés otthon a Vacsiközben

A 110 négyzetméteres otthon minden modern igényt kielégít, és a lokációt tekintve is számtalan előnnyel jár. Az új építésű ingatlanhoz a vevő kap egy professzionális csapatot, így hozzáértő szakértőkkel tervezheti meg álmai házát, így biztos lehet benne, hogy minden minőségi, és az igényeihez tökéletesen passzoló lesz.

Baon.hu

„Új építésű családi ház Kecskemét egyik legkedveltebb városrészében a Vacsiközben. 110 négyzetméteres otthon minden modern igényt kielégít, és nem utolsó sorban lokációt tekintve is számos előnnyel jár. A házat szakértőkkel együtt tervezheted meg és velünk egy tapasztalt, professzionális csapatot kapsz így elkerülve a kellemetlenségeket és a nem várt költségeket, ezzel azt is biztosra veheted, hogy az otthonod minőségi és kényelmes életteret kínál a jövőben. Amennyiben nem szeretnél aggódni, hogy elkészül-e időben a házad keress bizalommal.”

ingatlanajánló, ingatlanbazár, Vacsiköz
 

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

ingatlanajánló, ingatlanbazár, Vacsiköz
 
ingatlanajánló, ingatlanbazár, Vacsiköz
 
ingatlanajánló, ingatlanbazár, Vacsiköz
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!