Baja

2023.11.28. 12:27

Pályaorientációs délutánt tartottak a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában

Információs standokkal telt meg az MNÁMK aulája hétfőn. Hét egyetem és három egyéb szervezet munkatársai látogattak el az intézménybe azzal a céllal, hogy személyesen informálják a diákokat az adott felsőoktatási intézmény által kínált továbbtanulási lehetőségekről.

Márton Anna

Információs standokkal telt meg az MNÁMK aulája

Forrás: Beküldött fotó

Az egyik szervező, Kerek Márton, az MNÁMK Kollégium vezetője elmondta: sok munka, rengeteg egyeztetés előzte meg a mai délutánt.

– Azzal a céllal láttunk munkához néhány héttel ezelőtt, hogy egy valódi börzét szervezzünk tanulóink számára. Szeretnénk ezzel is megkönnyíteni pályaválasztásukat. Talán a kiállítás után, több információ birtokában, megalapozottabban tudnak majd dönteni továbbtanulási szándékukról. Az egyetemek 13 ás 15 óra között az aulában, utána külön termekben, prezentációs előadással várták az érdeklődőket. Bízom benne, hogy tudtunk segíteni a pályaválasztás előtt álló diákjainknak – fogalmazott Kerek Márton.

Forrás: Beküldött fotó

A börzén részt vett a Budapesti Corvinus Egyetem, az Eötvös József Főiskola, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a NKE Víztudományi Kar, a Pécsi Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem valamit a Diákhitel Központ, a Mathias Corvinus Collegium Pécs és az Önkéntes Diakóniai Év.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában