MÁV

2023.11.10. 20:06

Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Cegléd-Szeged vonalon

A Cegléd–Szeged vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok november 16-ig, mert Kiskunfélegyháza és Szeged-Rendező között komplex pályakarbantartást végeznek.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A vágányzári menetrend hétfőtől csütörtökig érvényes, hétvégén (november 11-én és 12-én) a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. Fontos változás, hogy a pótlóbuszok a szegedi nagyállomás helyett Rókusról indulnak és oda is érkeznek – közölte a MÁV. 

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a Napfény InterCity-k helyett pótlóbuszok közlekednek Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között. A vonatok Budapest és Kiskunfélegyháza között a megszokott menetrend szerint közlekednek, ehhez igazodnak a pótlóbuszok. Szeged-Rókusról a buszok 20-40 perccel korábban indulnak, mint a vonatok indulnának Szeged állomásról, ezért a főváros és Szeged között akár 40-60 perccel is hosszabb eljutási idővel kell számolni.

A Baja–Kiskunhalas–Kiskunfélegyháza–Kecskemét vonalon december 9-ig Kiskunhalas állomáson végzett pályaépítési munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, helyettük Kiskunhalas és Külsőhalas állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában