Prima gála

2023.11.10. 07:00

Kik lesznek 2023 Bács-Kiskun vármegyei vállalkozói a VOSZ helyi szervezete szerint?

A Vállalkozók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete büszke arra, hogy a térségben tevékenykedő kis-, közép- és nagyvállalkozások ill. egyéni vállalkozók alkotják a helyi gazdasági élet gerincét. A hagyományoknak megfelelően idén is kitüntetések átadására kerül sor a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismerésére.

Baon.hu

2022. Év Vállalkozója díjazottjai Bács-Kiskun vármegyében

A 2023. november 30-án, csütörtökön 18 órakor a Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő Prima díjátadó gálaesten kerül majd sor a vármegyei Év Vállalkozója Díjak átadására. A helyszín és az időpont sem véletlen, hiszen a VOSZ által immár 19 éve alapított vármegyei Prima díjak is ekkor kerülnek átadásra a helyi vállalatok és vállalkozók összefogásából, a térségünkben lévő kulturális értékek megőrzése céljából.

Ekkor veheti át kitüntető elismeréseit az Év Nagyvállalata, Az Év Vállalkozása és az Év Családi Pincészete is, akik tevékenységét 2023-ban a VOSZ vármegyei elnöksége a legkiemelkedőbbnek ítélte meg Bács-Kiskunban. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Vármegyei Szervezete a díjazottak kilétét november végén, a gála helyszínén tárja a sajtó nyilvánossága elé.

2023-ban is átadja a VOSZ a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat, melynek felbecsülhetetlen erkölcsi értéke önmagáért beszél. A kitüntetés átvételére szintén a kecskeméti Prima gála nyújtja a legméltóbb helyszínt.

Prima logó 2023

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában