Mi Városunk Egyesület

2023.11.23. 13:17

Idén is keresik Baja Hősét

Idén is meghirdette a Baja Hőse versenyt a A Mi Városunk Egyesület. A kezdeményezés célja olyan emberek díjazása, akik a közjóért dolgoznak, csendben, feltűnés nélkül, a nyilvánosság kerülésével. Az elmúlt évek szavazásaira visszatekintve tapasztalatként a szervezők kijelentették: a bajaiak nemcsak ismerik, de szeretik, tisztelik és meg is becsülik a közösségekért szerényen dolgozó hétköznapi hőseiket.

Márton Anna

Fotó: Kapott fotó

Ha ismer a környezetében valakit, akit csodál azért, mert észrevesz olyan dolgokat, amiket más nem, mert tesz azokért, akikért más nem, mert odaáll olyan ügyek mellé, amelyek mellé más nem, mert odafordul azokhoz, akikhez más nem, mert megteszi azt, amit más nem: itt az alkalom, hogy felhívja rá a figyelmet − szól a felhívás.

Bárki jelölhet, rövid, fényképes bemutatással, indoklással és elérhetőséggel. A valódi személyazonosság ellenőrzésének érdekében kérik mellékelni a jelölt elérhetőségeit: telefonszám, lakcím. Titkos jelöléseket nem fogadnak el.

A szervezők szeretnék megtartani a kezdeményezés civil mivoltját, ezért fontos, hogy politikai párthoz, vagy politikai célból létrejött szervezethez kötődő személyek jelölését nem fogadják el.

Az előző évekhez képest két változást vezettek be az idei kiírásba. A  jelölését december 5-ig az [email protected] címre, valamint Facebook-oldalon privát üzenetben küldhetik el. Továbbá fontos információ, hogy mivel szándékuk szerint a Baja Hőse szavazással kizárólag pozitív üzenetet szeretnének közvetíteni, ezért a szavazás során minden becsmérlő, sértegető hozzászólást törölnek.

A jelölési folyamatot követően a jelöltek részt vesznek a december 18-ig tartó szavazáson, mely továbbra is online felületeiken történik majd. A civil díjat, ami emlékplakettből és értékes tárgyjutalomból áll, december 18-án adják át Baja Hősének.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában