Képviselő-testület

2023.11.21. 11:52

Falugyűlést tartottak Hercegszántón

Élénk érdeklődés előzte meg a hercegszántói falugyűlést. Közel száz helybéli fogadta el a képviselő-testület meghívását.

Tölgyesi Gábor

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A művelődési ház nagytermében Varga Gábor polgármester beszámolójában részletesen, tételesen tárta a megjelent szántóiak elé az elmúlt négy év sikeres tevékenységét. Tette ezt újszerűen, projektoros kivetítéssel. Azt is elmondta, hogy 2019 és 2023 között 328 millió forintos pályázati támogatást nyert el az önkormányzat. Örömteli hírrel is szolgált: nemsokára a településen praktizáló orvos kezdi meg gyógyító tevékenységét. A beszámoló második részében a polgármester a jövőbeli elképzelésekről, a tervezett fejlesztésekről szólt. Kiemelte a határátkelő bővítését, a Kossuth Lajos utca közel egy kilométeres szakaszának felújítását, a sport- és szabadidőközpont kialakítását a volt iskolaudvar teljes területén, mintegy 200 millió forintért, a Kolping Alapszolgáltatási Központ által használt önkormányzati ingatlan felújítását 50 millióból, területi operatív programok és helyi humán fejlesztések közel ötvenmillió forintból. Az est végén 11 személy tett fel kérdéseket, nyilvánított véleményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában