Találkozó

2023.10.10. 17:28

Új helyen, a Széchenyivárosban suskáztak a kecskemétiek – galériával

Új helyen, Kecskeméten, a Széchenyi István Közösségi Házban tartotta meg e havi találkozóját a suska kör. A cserebere csoport vezetője, Ádám Péterné Gizella elmondta: nagyon örülnek neki, hogy modern, kényelmes és szép környezetben suskázhattak.

Sebestyén Hajnalka

A hangulat ezúttal is nagyon jó volt, több termék is gazdára talált suskáért

Fotó: Bús Csaba

A tavasszal indult suskacsoporthoz bárki csatlakozhat, továbbra is mindent csak suskáért lehet beszerezni. Az elmúlt időszakban több új tagot is köszönthettek, akik örömmel fogadták az új cserebere lehetőséget. 

A hangulat ezúttal is nagyon jó volt, több termék is gazdára talált suskáért. Legközelebb november 13-án, hétfőn 16-18 óráig suskáznak a széchenyivárosi közösségi házban, oda is várják az érdeklődőket. 

Aki még nem hallott róla, annak némi ízelítő a nem mindennapi programról. A suska kör egy cserebere-kör, mely a résztvevők bizalmára épül. Bármit lehet cserére kínálni, a termékektől a szolgáltatásokig. A kör különlegessége, hogy pénz nem szerepel benne. Így olyan kincsekhez is hozzájuthatnak a vásárlók, melyet egyébként pénzzel nem tudnának megszerezni. Csak suskával lehet vásárolni. A suska egy pénzhelyettesítő, mely infláció- és kamatmentes. 1 suska 15 forintnak felel meg. Minden csereberét egy Suska füzetben vezetnek. 

A suska kör termékköre nagyon széles, a zöldségektől, gyümölcsöktől, a saját készítésű savanyúságokon, dísztárgyakon és használt műszaki cikkeken át a játékokig, könyvekig. Sőt még szolgáltatás is felajánlható, például kerti munka, gyermekfelügyelet, fodrászkodás, masszírozás. 

Az árakat mindenki maga szabja meg, természetesen lehet alkudni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában