Gasztro kvíz
2023.10.29. 12:14
Ön otthon van a konyhában? Tesztelje tudását!
E heti kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink mennyire vannak otthon a konyhában, mennyire ismerik a magyar ételkülönlegességeket, vagy épp az alapanyagokat.
Baon.hu
1.
Hogyan nevezzük a szarvasmarha fartő és comb közötti részből metszett húsát?
2.
Mi a sangria?
3.
Az alábbiak közül melyik a japán morzsa?
4.
Milyen összetevő nincs a grillázsban?
5.
Melyik fűszert nem használjuk a frankfurti levesbe?
6.
Milyen típusú étel a rácponty?
7.
Mi adja a csángó gulyás jellegzetességét?
8.
Mi a különbség a pörkölt és a paprikás között?
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre