Fejlesztés

2023.10.20. 14:15

Korszerűsítették a bátmonostori polgármesteri hivatalt

A községi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében pályázott sikeresen. Összesen 72,64 millió forint támogatást nyert vissza nem térítendő európai uniós forrásból a polgármesteri hivatal energetikai fejlesztése.

Márton Anna

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A fejlesztés eredményeként a Vaskúti Közös Önkormányzati Hivatal Bátmonostori Kirendeltségének épülete teljes körű energetikai korszerűsítésben részesült, valamint az épület akadálymentesítése valósult meg. A hivatal épületében kicserélték a homlokzati nyílászárókat, valamint utólagos homlokzati hőszigetelés, zárófödém-, padlás-hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés és akadálymentesítés valósult meg. 

A fejlesztés teljes egészében az önkormányzati tulajdonú épületek energiahatékonyságának javítását, ezen belül pedig a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkenését szolgálja. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában