Vidám műsor

2023.10.12. 16:48

A Városi Szociális Közalapítvány köszöntötte az első osztályosokat Kecskeméten – galériával

Hagyományosan idén is vidám műsorral köszöntötte Kecskeméten, a Városi Szociális Közalapítvány az első osztályosokat. Hét iskolából érkeztek a gyerekek, akiket a Lóca együttes szórakoztatott.

Sebestyén Hajnalka

A Lóca együttes vidám műsorát láthatták a gyerekek

Fotó: Bús Csaba

A csütörtök délutáni ünnepségnek a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon moziterme adott helyet. Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány elnöke köszöntötte a kisiskolásokat. Hét iskolából 150 gyermeket hívtak meg, akiknek jó része személyesen is részt vett a rendezvényen.

A kecskeméti önkormányzat részéről Engert Jakabné, kecskeméti alpolgármester köszöntőjében arra biztatta a kicsiket, hogy tanuljanak. Érdemes, hiszen nagy út előtt állnak, most kapják meg mindenhez az alapokat, melyre építhetnek. Végül a Kecskeméti Tankerület részéről Pálfi Tamás igazgató vidám köszöntőjét hallgathatták meg az elsősök, majd kezdetét vette az ajándékműsor. A Lóca együttes hangulatos gyermekműsorral szórakoztatta a gyerekeket, akik a végén még egy-egy ajándékcsomagot is kaptak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában