Programok

2023.09.20. 10:47

Musicallel zárult a keddi nap a Széchenyivárosban – galériával, videóval

Hétfőn kezdődött a Széchenyivárosi Hete, kedden is színes programokkal készültek.

Orosz Fanni Flóra

Öt órától a Bolyai János Gimnázium színjátszóit láthatta a nagyközönség

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Széchenyi István Közösségi Házban a héten több széchenyivárosi iskola is bemutatkozik és különféle programokkal készülnek. A keddi napot a Bolyai János Gimnázium irányította.

Délután háromtól, egészen este hatig bárki és bármikor csatlakozhatott a gimnázium által szervezett társasjáték-maratonhoz, amit a közösségi ház egyik termében tartottak, és több tíz játékkal készültek. Ezzel párhuzamosan további három előadást és egy óvodásoknak szóló zenés, játékos foglalkozást is tartottak az épületben és akörül.

Az ovisoknak szóló foglalkozásnak az emeleti fiókkönyvtár adott otthont, ahol énekszóval csábították játékra a legkisebbeket. A zenéből az idősebb korosztály sem maradt ki, hiszen a jó időnek hála, a Szarvas téri színpadot is igénybe lehetett venni, ahol fél négytől örömtáncot, négytől az M. Bodon Zeneiskola hangszerbemutatóját, öt órától pedig a Bolyai János Gimnázium színjátszóit láthatta a nagyközönség.

A Mamma Mia című film, és az ABBA együttes inspirálta musicalt két éve mutatták be először, de a fülbemászó dallamok, és a látványos koreográfiák még most is a közönség kedvencei voltak.

A keddi napról rövid összefoglaló videó is készült:

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában