Témák

2023.09.20. 17:00

A szabadság lesz a fókuszban idén a kecskeméti evangélikus baba-mama körben

Az új nevelési év kezdetével szerdán elindult az idei baba-mama kör is a kecskeméti evangélikusoknál. Az előző évben az anyaság volt a téma, idén pedig a szabadságról beszélgetnek majd az alkalmakon. 

Lizik-Varga Katalin

Az alkalmakat kéthetente szerdánként 10 órakor tartják, melyekre szeretettel várják a kisbabás anyukákat

Fotó: Lizik-Varga Katalin

– A tíz parancsolat alapján fogunk minden alkalommal beszélgetni arról, anyaként, hogy lehet a hétköznapokban megélni a szabadságot – tájékoztatott Kovács Barbara, a Kecskeméti Evangélikus Egyház lelkésze, a baba-mama kör vezetője. Hozzátette, hogy a Krisztusi szabadságról is szó esik majd, amit Jézus kínál mindenkinek. 

Az alkalmakat kéthetente szerdánként 10 órakor tartják, melyekre szeretettel várják a kisbabás anyukákat. A családias hangulatú találkozásokon valóban fontos és minden édesanyát foglalkoztató témát fognak boncolgatni. Ugyanis a legtöbb anyuka küzd a saját idejének a beosztásával és a szabad percek, órák megélése nem mindig sikerül zökkenőmentesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában