Bács-Kiskun

2023.08.18. 07:31

Pénteken sem áll meg az élet az utakon, itt számíthatunk korlátozásokra

Ezeken a helyeken kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Rendezvény miatti korlátozások:

A Jánoshalmát Kisszállással összekötő úton, Kisszállás átkelési szakaszán a Fő utcában egy közel 200 méteres szakaszt lezárnak, mert falunapot tartanak. Kerülni helyben, önkormányzati utakon lehet 16 óra és 17 óra között. (5416-os j. út)

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán,
– Röszke felé, Lajosmizse térségében, a 62-es kilométertől a 68-as kilométerig a sövényt vágják mozgó terelés mellett, ezért 7:00 és 18:00 között az aktuális munkaterületnél a külső sávba kell sorolni. 
– Budapest felé Kecskemét térségében a hidakat mossák és egyéb fenntartási munkákat végeznek reggel fél 8-tól délután 3 óráig. A 88-as és a 79-es kilométer között szakaszosan a belső sávot lezárják.
– a főváros irányába, a 172-es és a 155-ös kilométer között reggel 8 órától délután 3 óráig az elválasztó sávi növényzetet kaszálják. Az aktuális munkaterületnél a lassan mozgó géplánc mellett szakaszosan lezárják a belső sávot.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten a 86-os kilométernél csomópontépítés miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak. 

A 44-es főúton, Kecskemét térségében, a 8-as kilométernél új körforgalmú csomópontot építenek, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 51-es főúton, Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félpályás lezárásra számítani.

Az 52-es főutat, Kecskemét közelében, az 1-es kilométernél építési munka miatt lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

Az 55-ös főúton két helyen, Újfalu térségében, az 50-es kilométernél, illetve Felsőszentiván és Csávoly, azaz a 84-es és a 86-os kilométer között kell építési munkák miatt forgalomkorlátozásra számítani. 

Kamionstop:

A hétvégi kamiontilalom 08.19-én, szombaton 15 órától, 08.20-án, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában