Kunfehértó

2023.07.18. 13:08

Szerdán elstartol az ötnapos Fehértone Fesztivál

Az utolsó simításokkal is kész vannak a FehérTone Fesztivál szervezői, az idei ötnapos buli szerda délben indul és egészen vasárnapig tart Kunfehértón, a Tófürdő területén. Újdonság, hogy idén már három zenei helyszínen várják a fesztiválra érkezőket.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Pénteken Korda György és Balázs Klári is fellép a nagyszínpadon, ahol egy órás élő koncertet adnak, utána a Valmar, és Majka lesz a nagyszínpad sztárvendége.

Huszonnyolc évvel ezelőtt rendezték meg az első Kunfehértói Nyár rendezvénysorozatot, az idők múlásával jelentősen átalakult és mára toplistás országos fesztivállá nőtte ki magát a rendezvény, ahol a könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek fel. Az idei FehérTone Fesztivál szerdán indul, reggel 9 órától foglalhatják el helyüket azok, akik a kempingben szállnak meg, a programok délben a vízi színpadon kezdődnek, ahol az ország legismertebb DJ-i szolgáltatják a zenét minden nap este 8 óráig. Újdonság lesz a fesztiválhelyszín közepén a partyaréna, ahol minden este 10 órától hajnali 4-ig bulizhatnak majd a fesztivál résztvevői.

A nagyszínpadon minden este 8 órától kezdődnek  az élő koncertek, pénteken a nagyszínpadon ad koncertet a Korda házaspár, őket követi Valmar és Majka, de a szombati nap is tartogat igazi húzó neveket, Dzsúdló, Azahriah és Wellhello nagykoncert lesz a színpadon. A Fehértó Nonprofit Kft. programszervezői az ötnapos fesztiválra mintegy 30-35 ezer látogatót várnak, ezért várhatóan jelentősen megnövekszik majd a közúti forgalom a településen. 

A fesztiválozóktól azt kérik a szervezők, hogy tartsák be a fesztivál helyszínére vonatkozó biztonsági előírásokat, a falu lakóitól pedig türelmet kérnek az elkövetkezendő napokban. A rendőrség és a különböző társszervek kiemelt erővel lesznek jelen a fesztivál ideje alatt a településen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában