Foglalkozások

2023.07.15. 08:35

Fókuszban lesz a robotika a kecskeméti könyvtárban

A nyáron hetente három napon is robotika foglalkozás várja a kütyük megszállottjait a kecskeméti Katona József Könyvtárban. Többek között szombaton kreativitásukban is kibontakozni vágyó gyerekek teljesedhetnek ki.

Sebestyén Hajnalka

Molnár Dániel, az intézmény informatikusa, könyvtárosa, a robotóra foglalkozások vezetője

Fotó: Lizik-Varga Katalin

Akinek kedve van elmerülni a programozás rejtelmeiben, érdekli a robotika, annak érdemes csatlakoznia a Katona József Könyvtár robotóráihoz. Molnár Dániel könyvtárostól tanulhatnak a fiatalok. 

Nyári könyvtári robotóra kezdőknek címmel kedden és csütörtökön 10 és 11 óra között zajlanak a foglalkozások. Lesz robotika, robotprogramozás önállóan vagy segítséggel Lego Ev3 robotokkal. Csütörtök 15 órakor kezdődik a Könyvtári robotóra foglalkozás, mely már a haladókat szólítja meg. Míg végül szombaton 15 órától a kreativitásukban is kibontakozni vágyó gyerekek teljesedhetnek ki.

A foglalkozások ingyenesek, de érvényes olvasói tagsághoz és regisztrációhoz kötött, mely utóbbi a www.kjmk.hu oldalon megtehető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában