Cserebere

2023.06.11. 19:09

Újra lesz Suska kör Kecskeméten, csak suskában lehet fizetni

Hétfőn 15 órától tartják meg az e havi Suska köri találkozót Kecskeméten. A cserebere csoporthoz továbbra is bárki csatlakozhat, és természetesen most is mindent csak suskáért lehet beszerezni.

Sebestyén Hajnalka

A cserebere csoporthoz bárki csatlakozhat

Fotó: Sebestyén Hajnalka / archív-felvétel

Ádám Péterné Gizella által vezetett Kecskeméti Suska Körnek ezúttal is Kecskeméten, a Cédrusnet udvara ad helyet, a Kápolna utca 24. szám alatt (a régi Kuti butik utáni épület belső udvara). A program nyitott és ingyenes, mindenkit örömmel várnak. 

Aki még nem hallott róla, annak némi ízelítő a nem mindennapi programról. A Suska Kör egy cserebere-kör, mely a résztvevők bizalmára épül. Bármit lehet cserére kínálni, a termékektől a szolgáltatásokig. A kör különlegessége, hogy pénz nem szerepel benne. Éppen ezért is lehet vonzó napjainkban. Így olyan kincsekhez is hozzájuthatnak a vásárlók, melyet egyébként pénzzel nem tudnának megszerezni. Csak suskával lehet vásárolni. A suska egy pénzhelyettesítő, mely infláció- és kamatmentes. 1 suska 15 forintnak felel meg. Minden csereberét egy Suska füzetben vezetnek. 

A Suska kör termékköre nagyon széles, a zöldségektől, gyümölcsöktől, a saját készítésű savanyúságokon, dísztárgyakon és használt műszaki cikkeken át a játékokig, könyvekig. Sőt még szolgáltatás is felajánlható, például kerti munka, gyermekfelügyelet, fodrászkodás, masszírozás. 

Az árakat mindenki maga szabja meg, természetesen lehet alkudni. Mindig kettőn áll a vásár. 

Ádám Péterné Gizella mindenkit arra biztat: ismerje meg ezt az új fajta fizetőeszközt! Mint mondta: „Neked is lehet suskád, hozd el a megunt, felesleges dolgaidat, lehet, hogy ez másnak kincs lehet.”

 

 



 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában