Elismerés

2024.06.09. 11:20

Járai Máté: Boldog vagyok, mert nagyon érzem a szeretetet, és ez nekem éltető erő

Péntek este az Együtt a művészetért! Díjátadó Gála keretében adták át az évad legjobbjainak járó elismeréseket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A díjazottak között Járai Máté is szerepelt.

Baon.hu

Mint arról mi is hírt adtunk, a Kecskeméti Nemzeti Színház idei évadának legjobb művészeit díjazták az Együtt a művészetért! Díjátadó Gála keretében. Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze is elismerésben részesült, melyet Instagram oldalán köszönt meg. A város kedvence díj tulajdonosa Járai Máté lett. A díjat Engert Jakabné, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere adta át.

Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze
Fotó: Végh István

– A 2023/24 es évben én lettem a  Város kedvence díj tulajdonosa. Boldog vagyok, mert nagyon érzem a szeretetet és ez nekem éltető erő! Hálásan köszönöm! Mindenesetre holnap sétálok egyet a városban, a díjat beteszem egy szatyorba és random fogom kérdezgetni az emberektől, hogy: „Bocsásson meg, de tudja, hogy én a maga kedvence vagyok, ha nem hiszi, itt a bizonyíték” – fűzte a poszthoz a színművész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!