Gyermeknap

2023.05.22. 10:47

Rengeteg élmény várta a solti gyerekeket – galériával

Gazdag programmal készültek a szervezők a városi gyermeknapra, amelyet már közel húsz éve rendeznek meg Solton, a Vécsey könyvtár közel másfél hektáros szépen gondozott, árnyas parkjában.

Lencsés P. Anna

A közel harmincféle játéklehetőség mellett, a színpadon felléptek a helyi művészeti csoportok és az általános iskolások is.

Fotó: Lencsés P. Anna

A Vécsey Károly Művelődési ház és Könyvtár dolgozóin kívül, ahogy az lenni is szokott, nagyon sok önkéntes vállalt munkát a gyermeknapon. Ez tette lehetővé, hogy rengeteg élmény, étel és ital várta ingyenesen a gyermekeket. A helyi egyesületek, szervezetek, vállalkozók és magánszemélyek mellett, a Gyermekélelmezési Alapítvány is gazdagította a rendezvény programját. A közel harmincféle játéklehetőség mellett, a színpadon felléptek a helyi művészeti csoportok és az általános iskolások is. A rendezvény sztárvendége Kiss Kevin volt, aki előadásával szintén hozzájárult a nap jó hangulatához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában