Programajánló

2023.05.14. 16:31

Könyvbemutatóval és kiállítással kezdődik az egyhetes félegyházi programsorozat

Kiskunfélegyháza kincsei című könyv bemutatójával és vándorkiállítás megnyitójával kezdődik a Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál hétfőn Kiskunfélegyházán. Az egyhetes programsorozatot május 15-e és 21-e között szervezik meg.

Vajda Piroska

Ilusztráció

Fotó: Shutterstock

A hétfői könyvbemutató 15 órakor kezdődik a városháza dísztermében, ahol köszöntőt mond Csányi József, a helyi Értéktár Bizottság elnöke. A kiadványt Mészáros Márta múzeumigazgató, az Értéktár Bizottság elnökhelyettese mutatja be. Közreműködnek: a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és Gombás Bende. 

Ezt követően 17 órakor Úton… a mi másfél millió lépésünk című kiskunfélegyházi természetjárók fotóiból nyílik kiállítás a városi sportcsarnok galériájában. A tárlatot Csányi József polgármester nyitja meg. Az esemény vendége lesz Gyenes Károly szerkesztő, producer, rendező, forgatókönyvíró. A kiállítás május 23-ig látogatható.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában