Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

2023.05.08. 17:29

Bugacpusztaháza természeti és kulturális értékeit mutatják be

E hét szombaton, május 13-án folytatódik a Térségi Értékjáró Séta sorozat. Az úti cél: Bugacpusztaháza, ahol az érdeklődők sétálva ismerhetik meg a település természeti és kulturális értékeit.

Sebestyén Hajnalka

A Pusztaház állandó kiállítását is megtekinthetik az érdeklődők

Forrás: Aranyhomok Kistérség

Az értékjáró séta sorozatot 2021-ben hívta életre az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, amelynek során az egyesület tagtelepüléseire tesznek kirándulást. A település értékeit egy sétaútvonalon fedezik fel egy kellemes szombati napon. 

Az idei évi második kirándulása alkalmával a klíma- és ökotudatosságáról híres településre, Bugacpusztaházára invitálják az érdeklődőket, a kirándulni vágyókat. Az utazás mindig egyénileg történik, az ingyenes közös kirándulás az első állomástól veszi kezdetét.

Szombaton 9 órakor van a találkozó a Számadó utca 28. szám alatt, a könyvtárnál. A következő állomásokat tekintik meg: Közösségi Japánakác park és a Pusztaház állandó kiállítása, Pusztaházi Parkerdő, szürkemarha gulya a pusztában, pásztormúzeum és Boróka Tanösvény Bugacon.

Jelentkezni IDE kattintva lehet. Bővebb információt a www.aranyhomok.hu oldalon találhatnak.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában