Fülöpjakab

2023.03.04. 18:59

Negyedszer rendezik meg a terepkerékpáros túrát és terepfutást

Negyedik alkalommal rendezik meg a Tour de Puszta elnevezésű terepkerékpáros túrát és terepfutást március 12-én, vasárnap a fülöpjakabi és bugaci buckavidéken.

Vajda Piroska

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 11 órakor startoló télbúcsúztató, átmozgató terep és tájékozódási kerékpár túrára a kihívásokat kereső kerékpárosokat várja a főszervező, Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub és a Bringabarát kerékpárbolt és szerviz. Az esemény célja továbbá a Fülöpjakab környéki buckavidék részben még érintetlen környékének felfedezése. 

Három távra is lehet jelentkezni
Forrás: BringaBarát

Három távra lehet jelentkezni: a családi táv 10 km, a rövid táv 25 km, a hosszú táv 40 km. A tavalyi sikeres próba után idén terepfutókat is szívesen látnak az eseményen bármelyik távra. 

A résztvevők változatos terepviszonyokra számíthatnak: döngölt földút, homokbucka, mély homok egyaránt lesz az út során, melyen ellenőrző pontok, selfie pontok, frissítő és szerviz pontok érintésével lehet végig menni. A versenyre március 8-ig lehet nevezni a https://bringabarat.com/tdp4/ oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában