Meleg Béla

2023.03.23. 19:39

Bajtársukat köszöntötték a nyugdíjas rendvédelmiek Kecskeméten

Meleg Béla nyugállományú alezredest köszöntötte 90. születésnapja alkalmából a Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesülete a napokban. Az ünnepelt kecskeméti otthonában tartott megemlékezésen részt vett a kecskeméti 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda képviseletében Vágó Dávid hadnagy és Nagy Nikolett Zsófia őrvezető, akik átadták az ünnepeltnek Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség Parancsnoka köszöntőjét.

Horváth Péter

A Klub nevében Gyalainé Nagy Éva Klubelnök, Csóka Tamás nyugállományú ezredes, Máté Imre nyugállományú alezredes és Katonáné Kovács Irén vezetőségi tag köszöntötte az ünnepeltet. Meleg Béla elismerő oklevelet vehetett át vendégeitől, akik az alkalomra írt verssel tették még meghittebbé az kerek életévforduló ünnepét. Természetesen nem maradhatott el 90-es évszámmal megjelölt torta és a virágcsokor átadása sem. 

Meleg Béla elérzékenyülve fogadta a gratulációkat, és igen örült a látogatásnak, hiszen 2007-óta tagja a klubnak, örömmel töltötte szabadidejét a társas összejöveteleken, a különböző klub találkozókon. 

A bensőséges megemlékezésen szívesen mesélt a haza szolgálatában eltöltött évtizedeiről, sikereiről, majd nyugállományban családja körében töltött évekről. Megemlítette, hogy ezt a szép kort csak úgy tudta megérni, hogy mindig érezte szeretett családja támogatását, együttérzését, barátai, klubtársai megbecsülését, akik mindig várják a klub találkozókra. 

90. születésnapja alkalmából köszöntötték Meleg Bélát
Fotós: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában