Sikeres pályázat

2023.01.23. 16:01

Logikai fajátékokkal gazdagodott a pálmonostorai iskola

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően két malom és amőbatáblával gazdagodott a pálmonostorai Gárdonyi Géza Általános Iskola – tudtuk meg Cseszkóné Csernák Anita iskolaigazgatótól.

Vajda Piroska

Két malom és amőbatáblával gazdagodott a pálmonostori iskola

Forrás: Gárdonyi Géza Általános Iskola

Hírportálunknak elmondta, az iskola alapítványa, A Jövő Polgáraiért Alapítvány a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása című pályázaton elnyert támogatásból vásárolta a nagyméretű társasjátékokat. Az igazgatónő szerint ezeket a logikai fajátékokat különösen jól tudják használni rossz idő esetén, amikor a tanulók szünetekben beszorulnak a folyosókra. Ugyanakkor azért esett a választás ezekre a játékokra, hogy általuk észrevétlenül, játékosan fejlődjön a diákok logikus gondolkodása – hangsúlyozta Cseszkóné Csernák Anita, aki azt is hozzátette, hogy az elmúlt napok tapasztalatai azt mutatják, igazán jól működnek a szociális tanulásban rejlő lehetőségek a folyosói játék kapcsán is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában