Kedvesség

2022.12.08. 13:23

Mikulás kuckó várta a gyermekeket Szabadszálláson – galériával

Tóthné Kálózi Zsóka helyi vállalkozó jóvoltából Mikulás kuckó várta a gyermekeket Szabadszálláson, ahol karácsonyi zene szólt, fenyőfa és mézeskalács tette még meghittebbé a szorgoskodó Télapó és krampuszai munkáját.

Gulyás Sándor

Régi álom megvalósulása a Mikulás kuckó

Fotó: Beküldött fotó

Az adományozóknak köszönhetően mindenki, kapott ajándékot, választhatott magának játékot. Az épület előtt várakozóknak meleg, mézes teával kedveskedtek a szervezők, hogy minél családiasabb hangulatot teremtsenek az ablakban befelé kíváncsiskodóknak.

– Régi álmom volt a Mikulás Kuckó megvalósítása, amihez segítő kezekre találtam a családban és barátaim között. Voltak akik tettekkel, mások szóban támogatták kezdeményezésemet. 

Felejthetetlen érzés volt a kíváncsi, izgatott, és megszeppent kicsinyek boldog mosolyát látni, szülőket, ahogyan egy Mikulás Kuckóba belépve, egy kevés időre ismét gyerekké váltak. 

Örömmel töltött el a szabadszállásiak összefogása, köszönet illeti a dunaújvárosiakat felajánlásaikért, melynek hála rengeteg ajándékkal, játékkal, édességgel tudtuk megajándékozni a program résztvevőit. Kezdeményezésem elérte célját, hiszen nagyon sok gyerek és szülő estéjét tehettük emlékezetessé és meghitté – mondta el hírportálunk érdeklődésére Tóthné Kálózi Zsóka, a Mikulás Kuckó életre hívója. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában