Magyar Falu Program

2022.11.21. 16:22

Elkészült a kunszállási óvodai játszótér

Az átfogó játszótérfejlesztés utolsó mozzanataként valósult meg a Mosolyvár Bölcsőde mögötti udvarban egy vadonatúj, több mint 600 négyzetméteres óvodai nagycsoportos játszótér – számolt be az örömhírről az önkormányzat közösségi oldalán Almási Roland Márk polgármester.

Vajda Piroska

Szép, új játszótér várja a kicsiket

Forrás: Kunszállás Község Önkormányzata Facebook-oldala

Mint írta, három évvel ezelőtt azt a célt tűzték mi maguk elé, hogy az újonnan elkészült óvoda udvarában csoportspecifikus játszótereket alakítanak ki és ehhez pályázat útján új játszóelemeket szereznek be. Mivel az óvoda udvara ehhez szűkösnek bizonyult, a szomszédos újonnan épített bölcsőde udvarán kapott helyet a harmadik, nagycsoportosoknak szánt játszóudvar, amit az önkormányzat saját munkagépeivel és munkatársaival épített meg. A polgármester közleményében arról is beszámolt, hogy az elmúlt három esztendő sikeres Magyar Falu Program pályázatainak köszönhetően mind az óvodai, mind pedig a közterületi játszóterek teljes egészében megújultak. A ráfordított összeg pedig meghaladja a 18 millió forintot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában